Despre noi
DESPRE METALGAN COMPANY

Experti in mobilier urban

Calitatea produselor fabricate la standarde europene si increderea acordata de catre cele mai importante societati si institutii din Romania, sunt aspecte care ne recomanda si ne motiveaza sa surprindem in continuare prin excelenta.

Societatea noastra este producatoare de mobilier urban ce satisface toate cerintele de estetica si calitate atat prin materialele folosite cat si prin modul de fabricare, asigurandu-ne astfel ca livram produse peste asteptarile beneficiarilor nostri.

In ultimii ani calitatea produselor noastre si preturile accesibile ne-au adus in fruntea fabricantilor de mobilier urban iar preocuparea noastra pentru calitatea, siguranta si estetica produselor ne obliga sa ne aflam intr-o continua dezvoltare.

Deoarece produsele fabricate de societatea noastra sunt destinate satisfacerii nevoilor colective, am dorit ca siguranta si calitatea acestora sa nu fie indoielnica, astfel la momentul actual detinem toate standardele europene ce ne confirma calitatea materialelor si a procesului de fabricare, certificand astfel produsul final obtinut.

PRODUCTIE

TEHNOLOGIE EFICIENTA

Masina de roluit CNC
Roluire tabla

Masinile CNC de roluit tabla pe care le utilizam garanteaza produse corect dimensionate si faciliteaza asamblarea rapida si fara alte ajustari sau improvizatii nedorite, aspecte care contribuie la rezultate in concordanta cu desenele tehnice.

Masina de indoit profile CNC
Indoire profile

Acuratetea cu care sunt indoite profilele metalice si geometria acestora nu doar confera forma finala si definesc structura de rezistenta, ci contribuie la aspectul final al piesei de mobilier urban dupa asamblare.Masinile CNC utilizate in fabrica noastra utilizeaza algoritmi avansati de asistare a procesului de indoire si anticipeaza revenirea elastica nedorita a materialelor.

Abkant CNC indoire tabla
Indoire tabla

Indoirea tablei intr-un mod cat mai precis si repetabil este cruciala atunci cand aceasta constituie elementul estetic al piesei de mobilier urban.Corectia inteligenta a unghiurilor si revenirea elastica a materialului sunt aspecte extrem de importante pe careutilajele noastre CNC le gestioneaza cu succes.

Debitare tabla cu laser
Debitare cu laser

Principalele avantaje ale debitarii materialelor cu laser sunt precizia, versatilitatea si repetabilitatea, caracteristici extrem de importante in industria prelucratoare atunci cand calitatea produselor finite primeaza.

Curatare rugina cu laser
Curatare rugina cu laser

Sudura cu laser este superioara metodelor clasice intrucat zona influentata termic(ZIT) de fascicul este mult mai mica datorita concentrarii energiei pe o suprafata punctiforma.

Sudura cu laser
Sudura cu laser

Sudura cu laser este superioara metodelor clasice intrucat zona influentata termic(ZIT) de fascicul este mult mai mica datorita concentrarii energiei pe o suprafata punctiforma.