Despre noi
DESPRE METALGAN COMPANY

Experti in mobilier urban

Calitatea produselor fabricate la standarde europene si increderea acordata de catre cele mai importante societati si institutii din Romania, sunt aspecte care ne recomanda si ne motiveaza sa surprindem in continuare prin excelenta.

Societatea noastra este producatoare de mobilier urban ce satisface toate cerintele de estetica si calitate atat prin materialele folosite cat si prin modul de fabricare, asigurandu-ne astfel ca livram produse peste asteptarile beneficiarilor nostri.

In ultimii ani calitatea produselor noastre si preturile accesibile ne-au adus in fruntea fabricantilor de mobilier urban iar preocuparea noastra pentru calitatea, siguranta si estetica produselor ne obliga sa ne aflam intr-o continua dezvoltare.

Deoarece produsele fabricate de societatea noastra sunt destinate satisfacerii nevoilor colective, am dorit ca siguranta si calitatea acestora sa nu fie indoielnica, astfel la momentul actual detinem toate standardele europene ce ne confirma calitatea materialelor si a procesului de fabricare, certificand astfel produsul final obtinut.