Ansamblu de joaca interactiv 13INT
Ansamblu de joaca interactiv 13INT Ansamblu de joaca interactiv 13INT Ansamblu de joaca interactiv 13INT
Ansamblu de joaca interactiv 13INT
Ansamblu de joaca interactiv 13INT
Ansamblu de joaca interactiv 13INT

Ansamblu de joaca interactiv 13INT

Model: 13INT

Producator: Metalgan

Disponibilitate: Stoc Disponibil

0 RON( fara TVA )

Datorita fluxului mare de comenzi si pentru ca nu dorim sa ne dezamagim clientii, am decis sa suspendam temporar vanzarile online. Daca sunteti interesati de acest articol, va rugam sa ne contactati pentru a va comunica data la care putem onora comanda dvs.

Realizam la comanda produse noi sau variante derivate din cele deja disponibile in catalogul Metalgan. Pentru comenzi personalizate sau mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

Livrarea poate fi realizata prin curier rapid, direct din depozitul nostru sau prin intermediul flotei Metalgan.

Garantie 24 luni

Descrierea acestui produs este in curs de actualizare. Consultati specificatiile si daca aveti intrebari, va rugam sa ne contactati.

SR EN 1090 – standard specific care stabileste conformitatea componentelor structurale cu cerintele produsului in ceea ce priveste rezistenta mecanica, siguranta, stabilitatea, igiena, sanatatea, mediul si dezvoltarea durabila.

EN 3834 – standard specific cerintelor de calitate complete la sudarea prin topire a materialelor metalice si furnizeaza metoda care permite demonstrarea capabilitatii producatorului de a produce structuri sudate care sa indeplineasca toate cerintele de calitatea si siguranta specifice.

SR 770 – standard care certifica produsele fabricate din lemn, atestand siguranta si calitatea produsului.

SR EN 581 – standard ce face referire directa la produsele de mobilier urban, oferindu-le confirmarea sigurantei, calitatii si durabilitatii.

ISO 14001 – standard ce garanteaza un sistem de management al mediului eficient, impactul tuturor actiunilor intreprinse fiind constant masurat si imbunatatit.