Banca parc si gradina B19
Banca parc si gradina B19

Banca parc si gradina B19

Model: B19

Producator:Metalgan

Disponibilitate: Stoc Disponibil

1.044 RON( fara TVA )

Pentru informatii cu privire la preturi, livrare si disponibilitatea produselor noastre va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email la vanzari@metalgan.ro.
De asemenea, cererile de oferta pot fi trimise la aceeasi adresa sau prin formularul de contact.

Realizam la comanda produse noi sau variante derivate din cele deja disponibile in catalogul Metalgan. Pentru comenzi personalizate sau mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

Livrarea poate fi realizata prin curier rapid, direct din depozitul nostru sau prin intermediul flotei Metalgan.

Garantie 24 luni

Necesitatea achizitonarii de banci stradale si de parc:

- banca stradala de exterior se amplaseaza in spatiile publice

- banca stradala de odihna are o utilizare atat colectiva cat si privata.

- banca de exterior asigura populatiei un ambient placut in zonele in care sunt amplasate.

 

Componenta banca stradala si de parc:

- structura metalica a bancii de odihna stradala este realizata din tabla de o grosime corespunzatoare, in functie de model, pentru a rezulta o banca de parc rezistenta si durabila. Toate componentele din tabla ale bancii parc sunt debitate la plasma CNC.

- elementele din lemn folosite pentru  banca de odihna de exterior  sunt de calitate superioara, uscate prin vidare, rindeluite, slefuite, calibrate, baituite, vopsite, lacuite si tratate, rezultand o banca stradala si de parc  ce va rezista tuturor factorilor atmosferici.

 

 Confectionare si vopsire banci de odihna de exterior:

- confectionarea de banci urbane cade in sarcina unei echipe de sudori, atestati la nivel European si auditati periodic , garantand astfel un rezultat al muncii lor conform  standardelor europene detinute de societatea noastra.

- bancile stradale si de parc se regasesc intr-o gama variata de culori, beneficiarii avand posibilitatea de a-si alege culoarea RAL dorita in cazul unei comenzi mai mari de 30 bucati banci urbane.

- vopsirea structurii metalice banca parc se realizeaza in camp electrostatic cu vopsea pulbere, dupa ce in prealabil  au fost sablate toate componentele metalice ale bancii urbane.

 

Modalitate de prindere si fixare banca parc:

- o banca stradala se prinde in conexpanuri de diferite dimensiuni, se asigura astfel fixarea pe orice suprafata se doreste.

 

Garantie banca stradala:

- garantia banca de parc este de 24 de luni.

- banca parc este insotita de certificat de garantie si calitate si de Manualul de mentenanta, astfel beneficiarul sa stie ce operatiuni sunt recomandate pentru mentinerea si intretinerea banca parc si odihna.

 

Termeni de livrare banca parc:

- durata de livrare  banca de exterior  difera in functie de cantitatile dorite.

- pentru o cantitate mai mica de 10 bucati banci stradale si de parc  termenul de livrare este de 3-5 zile lucratoare.

- pentru o cantitate de banci stradale mai mare de 10 bucati, durata de livrare se va discuta in momentul plasarii comenzii pentru o estimare reala a timpului livrarii bancilor parc.

 

 

Fisa tehnica
Inaltime totala 800 mm
Lungime 1800 mm
Latime 600 mm

SR EN 1090 – standard specific care stabileste conformitatea componentelor structurale cu cerintele produsului in ceea ce priveste rezistenta mecanica, siguranta, stabilitatea, igiena, sanatatea, mediul si dezvoltarea durabila.

EN 3834 – standard specific cerintelor de calitate complete la sudarea prin topire a materialelor metalice si furnizeaza metoda care permite demonstrarea capabilitatii producatorului de a produce structuri sudate care sa indeplineasca toate cerintele de calitatea si siguranta specifice.

SR 770 – standard care certifica produsele fabricate din lemn, atestand siguranta si calitatea produsului.

SR EN 581 – standard ce face referire directa la produsele de mobilier urban, oferindu-le confirmarea sigurantei, calitatii si durabilitatii.

ISO 14001 – standard ce garanteaza un sistem de management al mediului eficient, impactul tuturor actiunilor intreprinse fiind constant masurat si imbunatatit.