Cos gunoi stradal metalic C72
Cos gunoi stradal metalic C72 Cos gunoi stradal metalic C72 Cos gunoi stradal metalic C72 Cos gunoi stradal metalic C72
Cos gunoi stradal metalic C72
Cos gunoi stradal metalic C72
Cos gunoi stradal metalic C72
Cos gunoi stradal metalic C72

Cos gunoi stradal metalic C72

Model: C72

Producator: Metalgan

Disponibilitate: Stoc Disponibil

560 RON( fara TVA )

Datorita fluxului mare de comenzi si pentru ca nu dorim sa ne dezamagim clientii, am decis sa suspendam temporar vanzarile online. Daca sunteti interesati de acest articol, va rugam sa ne contactati pentru a va comunica data la care putem onora comanda dvs.

Optiuni disponibile

Realizam la comanda produse noi sau variante derivate din cele deja disponibile in catalogul Metalgan. Pentru comenzi personalizate sau mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

Livrarea poate fi realizata prin curier rapid, direct din depozitul nostru sau prin intermediul flotei Metalgan.

Garantie 24 luni

Necesitatea achizitonarii cosuri de gunoi stradale si de parc:
– un cos de gunoi stradal urban se amplaseaza in spatiile publice.
– cosul de gunoi de exterior stradal are o utilizare atat colectiva cat si privata.
– servesc populatiei ce tranziteaza anumite zone in vederea depozitarii gunoiului.
 
Componenta cos de gunoi stradal cu capac:
– recipientul cosului de gunoi metalic stradal este confectionat din tabla de 1mm. Tabla recipientului cosului de gunoi stradal de exterior este debitata la plasma CNC.
- cadrul metalic cos gunoi de exterior este confectionat din tabla de o grosime corespunzatoare in functie de model, pentru a rezulta un produs robust si durabil. De asemenea structura metalica a cadrului metalic cos gunoi de exterior este debitata la plasma CNC, iar capacul este prevazut cu scrumiera.
        - elemente decorative din lemn cos gunoi de exterior. lemnul folosit pentru cos stradal cu capac este de calitate superioara, uscat prin vidare, rindeluit, slefuit, calibrat, baituit, vopsit, lacuit si tratat, rezultand un produs ce va rezista tuturor factorilor atmosferici.

 Confectionare si vopsire cosuri de gunoi urban stradal                                                                                 
- confectionarea de cosuri gunoi stradale si pentru parc cade in sarcina unei echipe de sudori, atestati la nivel european si auditati periodic, garantand astfel un rezultat al muncii lor conform  standardelor europene detinute de societatea noastra.
- cosuri de gunoi metalice se regasesc intr-o gama variata de culori, beneficiarii avand posibilitatea de a-si alege culoarea RAL dorita in cazul unei comenzi mai mari de 30 bucati cosuri de gunoi stradale si pentru parc.
- vopsirea structurii metalice se realizeaza in camp electrostatic cu vopsea pulbere, dupa ce in prealabil  au fost sablate toate componentele metalice.
 
Modalitate de prindere si fixare cos de gunoi urban:
– un cos de gunoi stradal de exterior se prinde in conexpanuri de diferite dimensiuni, se asigura astfel fixarea pe orice suprafata se doreste.
 
Garantie cos gunoi de exterior cu capac:
– garantia cos gunoi metalic urban este de 24 de luni.
 
Termeni de livrare cosuri de gunoi stradal si de parc:
– durata de livrare  cos de gunoi urban difera in functie de cantitatile dorite.
– pentru o cantitate mai mica de 10 bucati cosuri de gunoi stradale si de parc termenul de livrare este de 3-5 zile lucratoare.
– pentru o cantitate de cosuri de gunoi de exterior mai mare de 10 bucati, durata de livrare se va stabili in momentul plasarii comenzii pentru o estimare reala a timpului livrarii.
 
Fisa tehnica
Inaltime totala 800 mm
Lungime 400 mm
Latime 300 mm
Inaltime 600 mm

SR EN 1090 – standard specific care stabileste conformitatea componentelor structurale cu cerintele produsului in ceea ce priveste rezistenta mecanica, siguranta, stabilitatea, igiena, sanatatea, mediul si dezvoltarea durabila.

EN 3834 – standard specific cerintelor de calitate complete la sudarea prin topire a materialelor metalice si furnizeaza metoda care permite demonstrarea capabilitatii producatorului de a produce structuri sudate care sa indeplineasca toate cerintele de calitatea si siguranta specifice.

SR 770 – standard care certifica produsele fabricate din lemn, atestand siguranta si calitatea produsului.

SR EN 581 – standard ce face referire directa la produsele de mobilier urban, oferindu-le confirmarea sigurantei, calitatii si durabilitatii.

ISO 14001 – standard ce garanteaza un sistem de management al mediului eficient, impactul tuturor actiunilor intreprinse fiind constant masurat si imbunatatit.