Cos gunoi stradal metalic C89
Cos gunoi stradal metalic C89

Cos gunoi stradal metalic C89

Model: C89

Producator:Metalgan

Disponibilitate: Stoc Disponibil

1.820 RON( fara TVA )

Pentru informatii cu privire la preturi, livrare si disponibilitatea produselor noastre va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email la vanzari@metalgan.ro.
De asemenea, cererile de oferta pot fi trimise la aceeasi adresa sau prin formularul de contact.

Realizam la comanda produse noi sau variante derivate din cele deja disponibile in catalogul Metalgan. Pentru comenzi personalizate sau mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

Livrarea poate fi realizata prin curier rapid, direct din depozitul nostru sau prin intermediul flotei Metalgan.

Garantie 24 luni

Necesitatea achizitonarii cosuri de gunoi stradale selective si de parc:
– un cos de gunoi pentru colectare selectiva stradal urban se amplaseaza in spatiile publice.
– cosul de gunoi selectv de exterior stradal are o utilizare atat colectiva cat si privata.
– servesc populatiei ce tranziteaza anumite zone in vederea depozitarii gunoiului.
 
Componenta cos de gunoi colectare selectiva stradal cu capac sau usa de vizitare:
– cei 3 recipienti ai cosului selectiv de gunoi metalic stradal sunt confectionati din tabla de 1mm. Tabla recipientului cosului de gunoi colectare selectiva stradal de exterior este debitata la plasma CNC.
- cadrul metalic cos gunoi selectiv de exterior este confectionat din tabla de o grosime corespunzatoare in functie de model, pentru a rezulta un produs robust si durabil. De asemenea structura metalica a cadrului metalic cos gunoi colectare selectiva de exterior este debitata la plasma CNC, iar capacul este prevazut cu scrumiera.
      
 Confectionare si vopsire cosuri de gunoi colectare selectiva urban stradal                                                                                 
- confectionarea de cosuri gunoi colectare selectiva stradale si pentru parc cade in sarcina unei echipe de sudori, atestati la nivel european si auditati periodic, garantand astfel un rezultat al muncii lor conform  standardelor europene detinute de societatea noastra.
- cosuri de gunoi colectare selectiva metalice se regasesc intr-o gama variata de culori, beneficiarii avand posibilitatea de a-si alege culoarea RAL dorita in cazul unei comenzi mai mari de 30 bucati cosuri de gunoi stradale si pentru parc.
- vopsirea structurii metalice se realizeaza in camp electrostatic cu vopsea pulbere, dupa ce in prealabil  au fost sablate toate componentele metalice.
 
Modalitate de prindere si fixare cos de gunoi colectare selectiva urban:
– un cos de gunoi pentru colectare selectiva stradal de exterior se prinde in conexpanuri de diferite dimensiuni, se asigura astfel fixarea pe orice suprafata se doreste.
 
Garantie cos gunoi colectare selectiva de exterior cu capac:
– garantia cos gunoi colectare selectiva metalic urban este de 24 de luni.
 
Termeni de livrare cosuri de gunoi colectare selectiva stradal si de parc:
– durata de livrare  cos de gunoi colectare selectiva urban difera in functie de cantitatile dorite.
– pentru o cantitate mai mica de 10 bucati cosuri de gunoi colectare selectiva stradale si de parc termenul de livrare este de 3-5 zile lucratoare.
– pentru o cantitate de cosuri de gunoi colectare selectiva de exterior mai mare de 10 bucati, durata de livrare se va stabili in momentul plasarii comenzii pentru o estimare reala a timpului livrarii.
Fisa tehnica
Inaltime totala 900 mm
Lungime 400 mm
Latime 400 mm

SR EN 1090 – standard specific care stabileste conformitatea componentelor structurale cu cerintele produsului in ceea ce priveste rezistenta mecanica, siguranta, stabilitatea, igiena, sanatatea, mediul si dezvoltarea durabila.

EN 3834 – standard specific cerintelor de calitate complete la sudarea prin topire a materialelor metalice si furnizeaza metoda care permite demonstrarea capabilitatii producatorului de a produce structuri sudate care sa indeplineasca toate cerintele de calitatea si siguranta specifice.

SR 770 – standard care certifica produsele fabricate din lemn, atestand siguranta si calitatea produsului.

SR EN 581 – standard ce face referire directa la produsele de mobilier urban, oferindu-le confirmarea sigurantei, calitatii si durabilitatii.

ISO 14001 – standard ce garanteaza un sistem de management al mediului eficient, impactul tuturor actiunilor intreprinse fiind constant masurat si imbunatatit.