Indicator directionare stradala IS04
Indicator directionare stradala IS04

Indicator directionare stradala IS04

Model: IS04

Producator:Metalgan

Disponibilitate: Stoc Disponibil

410 RON( fara TVA )

Pentru informatii cu privire la preturi, livrare si disponibilitatea produselor noastre va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email la vanzari@metalgan.ro.
De asemenea, cererile de oferta pot fi trimise la aceeasi adresa sau prin formularul de contact.

Realizam la comanda produse noi sau variante derivate din cele deja disponibile in catalogul Metalgan. Pentru comenzi personalizate sau mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

Livrarea poate fi realizata prin curier rapid, direct din depozitul nostru sau prin intermediul flotei Metalgan.

Garantie 24 luni

Indicator stradal de directionare cu sau fara stalp metalic

Dimensiuni:

Stalp: 80 x 80mm x H 2400mm

Indicator: L 500mm x l 100mm

Fisa tehnica
Inaltime totala 2400 mm
Lungime 500 mm
Latime 100 mm

SR EN 1090 – standard specific care stabileste conformitatea componentelor structurale cu cerintele produsului in ceea ce priveste rezistenta mecanica, siguranta, stabilitatea, igiena, sanatatea, mediul si dezvoltarea durabila.

EN 3834 – standard specific cerintelor de calitate complete la sudarea prin topire a materialelor metalice si furnizeaza metoda care permite demonstrarea capabilitatii producatorului de a produce structuri sudate care sa indeplineasca toate cerintele de calitatea si siguranta specifice.

SR 770 – standard care certifica produsele fabricate din lemn, atestand siguranta si calitatea produsului.

SR EN 581 – standard ce face referire directa la produsele de mobilier urban, oferindu-le confirmarea sigurantei, calitatii si durabilitatii.

ISO 14001 – standard ce garanteaza un sistem de management al mediului eficient, impactul tuturor actiunilor intreprinse fiind constant masurat si imbunatatit.